Kindergarten Parent

"Sekolah Perkumpulan Mandiri provides a supportive educational environment which nurtures the child's knowledge, manner and empathy. These traits create the bridge between classroom learning and real-life application for a child's foundation for their future."

High School Parent

"Saya senang menjadi salah satu orang tua yang mengirimkan anaknya ke SPM. Anak saya belajar di sini sejak TK sampai Kelas 12. Anak saya mendapat banyak manfaat dari pelajaran-pelajaran yang diberikan dan pembangunan karakter yang membuat anak saya lebih mandiri, dewasa dan siap mengahadapi tingkat pendidikan yang lebih tinggi."

High School Parent

"SPM is the right place for our children to learn not only academics but also how to be responsible individuals. The most important aspect is that my children always feel safe and happy every day at school."

Kindergarten Parent

"My child has developed his love of reading in a very supportive and encouraging classroom environment. He has a passion for reading now and his skills have developed dramatically in such a short period of time."

High School Parent

"Melalui SPM anak kami dapat menemukan potensi yang ada di dalam dirinya. SPM memberikan hal-hal yang positif kepada anak kami dan membantu anak kami dalam mengembangkan potensi diri mereka secara maksimal dan memiliki pendidikan karakter yang baik."

High School Parent

"Kami mempercayakan Igor dibimbing di SPM sejak Taman Kanak-kanak hingga kelas 12. Dan hasilnya? Igor menjadi anak yang percaya diri, pandai dan lingkungan pergaulannya yang baik."

Primary Parent

"I see the change of behavior in my child, he has become a child who can express who he is and have a good social values."

High School Parent

"My son has studied here from primary to Grade 12. I’m very happy to send him to this school, his achievement and character is great."<

High School Parent

"Saya bersyukur karena anak saya bersekolah disini sejak Sekolah Dasar. Dengan pembangunan karakter yang diberikan oleh sekolah, anak saya menjadi lebih baik dalam membantu orang lain."